Nyheder

NYHED | 2024-05-28

Nyt salgskontor og showroom i Låsby

I starten af året etablerede Edeco et nyt salgskontor og showroom i Låsby i Jylland. Med central placering i nærheden af motorvejen mellem Silkeborg og Aarhus åbner der nu muligheder for besøg fra både kunder og leverandører.

NYHED | 2024-04-24

INBYDELSE TIL HI-TECH DAY 15. MAJ 2024

Er du klar til fremtidens teknologi? Det er vi! Derfor er du inviteret til Hi-Tech Day, hvor vi tager spåntagende bearbejdning til det næste niveau.

KRØNIKE | 2024-04-15

Japansk holderteknik optimerer bearbejdningsøkonomien

I over 20 år har vi i Edeco med succes arbejdet med NT Tools produkter. I løbet af jubilæumsåret føles det derfor naturligt at slå et ekstra slag for NT Tool med specielt fokus på virksomhedens stærke sortiment af hydraulikspændepatroner til gevind, boring og rømning.

NYHED | 2024-03-15

Mød os på Masentia Machining 30

Mellem 30. april til 2. maj kan du finde os på Masentia Machining 30 i Odense. Book allerede nu i din kalender.

KRØNIKE | 2024-03-04

Løft din gevindfræsning til næste niveau med Moldinos EDT

I løbet af jubilæumsåret slår vi et ekstra slag for Moldino Tool Engineerings gevindfræser EDT – Epoch Direct Thread. En komplet familie af værktøj til gevindfræsning uden forboring som sikrer fleksibel og omkostningseffekt gevindfremstilling selv i hårde materialer og i særdeleshed hærdet stål.

KRØNIKE | 2024-02-07

Byg dit eget jubilæumssæt af Triags powerCLAMP

Med Triags modulære opspændingssystem powerCLAMP bygger du en opspændingsløsning optimeret til dine egne processer med fuld fleksibilitet. Under Edecos 40 års jubilæum tilbyder vi muligheder for at danne dit eget startsæt med Baserails, Faste kæber, Spændekæber og de nødvendige parallellklodser til fordelagtige og stærke priser.

NYHED | 2024-02-01

Historie møder nutid når Edeco fejrer jubilæum

Helt passende til det forestående jubilæumsår mødtes grundlæggere, personale og ledelse på Gräsdalsgatan 9 i Karlstad for at omgås og udveksle minder fra fyrre begivenhedsrige år.

KRØNIKE | 2024-02-07

Højtydende endefræsere fra Miller

Som et led i det fordybede samarbejde med vores tyske værktøjsproducent Miller fremhæver vi nu et selekteret udvalg af virksomhedens brede program af endefræsere.

NYHED | 2024-01-25

I år fylder Edeco rundt

Der er mange episoder og hændelser, der har skabt det Edeco Tool, vi ser i dag. På en tidslinje fremhæver vi vigtige milepæle som har haft stor betydning for virksomhedens udvikling.

NYHED | 2024-02-05

Vigtige milepæle i Edecos historie

Der er mange episoder og hændelser, der har skabt det Edeco Tool, vi ser i dag. På en tidslinje fremhæver vi vigtige milepæle som har haft stor betydning for virksomhedens udvikling.

NYHED | 2024-01-19

Nyt katalog med Millers endefræser

Sammen med vores velkendte værktøjsproducent Miller lanceres der nu i januar et nyt katalog fyldt med endefræsere. Værktøjet er på lager hos Edeco, hvilket sikrer hurtige og sikre leveringer.

NYHED | 2024-01-19

Kvalitetsværktøj til konkurrencedygtige priser

Med vores populære ECU-LINE-program henvender vi os til dig der vil gøre en god værktøjshandel uden at de behøver gå på kompromis med kvaliteten. Programmet findes nu samlet i et helt nyt katalog der er tilgængeligt her på hjemmesiden.

NYHED | 2023-12-22

Edeco pris justeres

Vi vil gerne informere dig om den kommende justering af vores salgspriser pr. 15/01/2024.Vi justerer herefter for ændrede indkøbspriser. Vi har også foretaget en analyse af vores hjemtagningsomkostninger for hver leverandør.

KRØNIKE | 2023-12-11

Schweizisk state of art forstærker Edecos produktportefølje

Efter højintensive dage i starten af november indgik værktøjsspecialisten Edeco Tool og schweiziske Utilis fornyligt en eksklusiv partneraftale omkring virksomhedens sortiment af præcisionsværktøj.

NYHED | 2023-12-04

Edeco på EMO i Hannover

I løbet af den 18.-20. september blev EMO-messen afholdt i Hannover. Edeco var der i nogle intense, men meget givende dage!

KRØNIKE | 2023-11-20

EDECO bliver eneforhandler af Albertis højkvalitets vinkelhoveder

For Edecos svenske gren er den italienske familievirksomhed Alberti et gammelt bekendtskab. I over 40 år har virksomhederne succesfuldt samarbejdet omkring et højkvalitativt sortiment af vinkelhoveder. Nu åbner de samme muligheder sig også for os her i Danmark.

NYHED | 2023-09-14

Mød os på EMO i Hannover 18.-20. September

EMO-messen er en af industriens vigtigste mødespladser, hvor værktøjsproducenter fra hele verden i en spændende såvel som intensiv uge fremviser det seneste indenfor værktøjsteknologien.

KRØNIKE | 2023-09-01

Kreativt partnermøde lover godt for et spændende efterår

På regnvåde sensommerdage i midten af august mødtes repræsentanter for Edeco Tool og den tyske værktøjsproducent Miller. Strategier og aktuelle produktnyheder blev gennemgået med et stort fokus på Millers fræseprogram som fremover vil blive givet mere plads i Edecos sortiment.

NYHED | 2023-05-31

Edeco forstærker salgsorganisation på det danske marked.

Et nyt salgskontor oprettes i den industrielle del af Østjylland og vi har for nyligt ansat endnu en teknisk sælger. I november 2018 gik Edeco ind på det danske marked med etablering af salgskontorer i Glostrup og Thisted. I de forløbne 5 år har vi været i en solid vækst på det danske industrielle marked.

KRØNIKE | 2023-05-25

Gesac imponerer – igen!

Få, hvis overhovedet nogen, vidste hvor rejsen ville ende, da vores svenske gren i foråret 2016 indledte sit samarbejde med værktøjsgiganten Gesac. I dag, godt 7 år senere, kan vi sammen se tilbage på et antal ekspansive år og en fantastisk modtagelse af Gesacs produkter fra det nordiske industrimarked.

KRØNIKE | 2023-04-20

Mapal skærper sortimentet udfra på ændret markedssituation

Samarbejdet mellem Edeco Tool og den tyske værktøjsproducent Mapal Group har fået en flyvende start. Vores fælles rejse indledtes så sent som ved årsskiftet og vi har i nogle intensive måneder brugt meget tid og energi på at vise den danske industri, hvad vi sammen kan tilbyde.

vi søger tekniske sælgere

NYHED | 2023-03-08

Hop med på en spændende vækstrejse - vi søger tekniske sælgere

Du der søger, er en dreven, selvgående holdspiller med stor interesse for teknik og solid erfaring som produktionstekniker eller som teknisk sælger. Du har let ved at aflæse kundens behov og har kompetencer indenfor bearbejdningsteknik og produktionsøkonomiske beregninger.

TechDays 17 marts

NYHED | 2023-03-03

Invitation til årets første techday 17 marts!

ER DU KLAR TIL AT BLIVE BLÆST OMKULD? VI ER DET!
Derfor er du inviteret til at deltage i årets første TechDay, hvor vi tager spåntagende bearbejdning til det næste niveau! Sidste års TechDays var en stor succes, men i år har vi planlagt noget endnu vildere og mere spektakulært!

Edeco og Mapal

KRØNIKE | 2023-02-28

Edeco og Mapal tager et stort skridt i samarbejdet

Det har været en intensiv start på året. I løbet af nogle hektiske uger i januar har vi været rundt i flere danske industriregioner og besøgt flere af landets førende industrivirksomheder. Rejsen er blevet gjort i selskab med salgsledelsen for Mapal Group, som er en af de store giganter inden for værktøjsverdenen.

Thomas Hagger Kirk

Thomas Hagger Kirk, Sales Manager

Edeco og NT tager nu yderligare skridt i samarbejdet

Den japanske værktøjsgigant NT Tool producerer avancerede hydrauliske spændetænger til verdens industrimarkeder. Virksomhedens premiumholdere er gennem årene blevet tilbudt danske kunder, men dog i et mere beskedent omfang.

Thomas Hagger Kirk

Claus Ørvad, Inside Sales

Japanere hjælper os med at tage en omfattende tilgang til afkortning

Når vi i Edeco Tool gør vores valg af skærende værktøj, retter vi gerne blikket mod Japan. Med over 30 års erfaring indenfor industriel afkortning ved vi også, hvad vi skal lede efter.

Thomas Hagger Kirk

Thomas Hagger Kirk, Sales Manager

Edeco og Moldino sigter mod samme mål

Der er ingen tvivl om, at vi hos Edeco Tool og den japanske værtøjsproducent Moldino kender hinanden godt. Vi har en lang historie sammen.

SER-o-SIR

NYHED | 2022-10-06

Præcisionsværktøj med en selvfølgelig plads i vort sortiment

Da vi i efteråret 2019 fik stillet spørgsmålet om at tage schweiziske Mikron Tool ind i sit sortiment, var der i begyndelsen tvivlsomhed. Efter tre års samarbejde er tvivlen skubbet væk. Mikron Tool har vist at de nu har en selvfølgelig plads i vort sortiment.

Thomas Hagger Kirk

Thomas Hagger Kirk, Technical Engineer

Vi taler gerne med Triag om tid og rum

Smart opspændingsteknik er en forudsætning for fungerende industriprocesser. Triag International har et grundsyn og et produktprogram som vi gerne fortæller mere om

Thomas Hagger Kirk

Thomas Hagger Kirk, Technical Engineer

Nu tager vi samarbejdet med Gesac til et nyt niveau

Sammen med vores kinesiske leverandør Gesac har vi hos Edeco været på en lang og begivenhedsrig rejse. Vi var den partner som i 2016 introducerede Gesac på det svenske

SER-o-SIR

NYHED | 2022-03-21

Vi øger tilstedeværelsen på det Jyske marked

Edeco forstærker salgsorganisation på det danske marked. Et nyt salgskontor oprettes i den industrielle del af Midtjylland og vi har for nyligt ansat endnu en teknisk sælger.

NYHED | 2021-12-23

Technical Sales Engineer

VI SØGER nu en kompetent og erfaren, Technical Sales Engineer der sammen med vores øvrige medarbejdere, kan udvikle vores position i Danmark.

SER-o-SIR

NYHED | Skærende værktøj

Vi styrker vores tilbud

og udvider det indekserbare program til gevindskæring I de seneste dage har vi besluttet at udvide vores program indenfor gevind drejning sammen med Gesac.

CBN

NYHED | Skærende værktøj

CBN og PCD fra Gesac

Ventetiden er forbi... Nu finder du Gesacs CBN- og PCD-produkter i vores e-handel. Lageropbygning foregår løbende, efterhånden som vi får 

GPT6100

NYHED | Skærende værktøj

Testerne viser topresultater

Med stor forventning udsender vi i dag information om Gesacs nye GPT6100-serie til drejning i stål. I vores e-handel har vi

Mahrlight nr 1

KAMPAGNE | Måletværktøj

Mahrlight 2nd edition 2021 er ude

Mahr tilbyder det største udvalg af måleinstrumenter med integreret trådløs datatransmission. Med MARCONNECT

Thomas Hagger Kirk

Thomas Hagger Kirk, Technical Engineer

Forbedret køling og øget lifetime med det nye korthulsbor fra Gesac

GHD-S boret er en videreudviklet version af Gesac´s verdens succes GHD. GHD Boret, som er en massiv succes i den forarbejdende industri, vil også fortsat kunne findes blandt vore kunder.

Mahrlight nr 1

KAMPAGNE | Skærende værktøj

Stærk reduceret pris på Mega180°

Mega 180° giver mulighed for at lave en flad bund i hullet, og det er muligt at bore på skrå overflader. Boret har en 180°

Mahrlight nr 1

KAMPAGNE | Måletværktøj

Mahrlight 1st edition 2021 er ude

Mahr tilbyder det største udvalg af måleinstrumenter med integreret trådløs datatransmission. Med MARCONNECT

Gode nyheder

NYHEDER | Gode nyheder

Fragtfri eller 1 spand slik af høj kvalitet?

Det er ikke kun sortimentet, der giver valgmuligheder i Edecos nye webshop. Du har også mulighed for at vælge fragtfri levering eller en hel spand slik af høj kvalitet!

Mapal

NYHEDER | Mapal

Mapal styrker sig igennem Edeco Tool på det danske marked

På det danske marked vil Mapal gradvist inkorporere sit velkendte VOHA-TOSEC-sortiment under det fælles Mapal-flag.

Box 3

KAMPAGNE | Måleværktøj

Kampagne på måleværktøj fra Mahr

Nu har vi fyldt butikken med måleværktøj fra Mahr. Også med rigtig gode kampagnepriser.

Box 3

KAMPANJ | Opspænding

Jubilæumspris på maskinskruestikke

I 2021 fejrer italienske Gerardi 50 år som virksomhed. Siden starten i 1984 har Gerardi været en af grundpillerne i Edeco

Box 3

Anders Höögh, VD

Anden generations webshop lanceres nu

For næsten præcis fem år siden lancerede vi vores webshop hos Edeco. Vi har nu taget det næste skridt.

Thomas Hagger Kirk

Thomas Hagger Kirk, Technical Engineer

Bilz giver os spidskompetencer indenfor krympeteknik

Sammen med markedsførende tyske Bilz har vi i mange år serviceret krævende danske kunder indenfor metalindustrien. Med både krympeholdere og innovative krympemaskiner og opmålingsløsninger.