Byg dit eget jubilæumssæt af Triags powerCLAMP

2024-02-07 | KRØNIKE

Med Triags modulære opspændingssystem powerCLAMP bygger du en opspændingsløsning optimeret til dine egne processer med fuld fleksibilitet. Under Edecos 40 års jubilæum tilbyder vi muligheder for at danne dit eget startsæt med Baserails, Faste kæber, Spændekæber og de nødvendige parallellklodser til fordelagtige og stærke priser.

Schweiziske TRIAG INTERNATIONAL er en af markedets absolut førende producenter af modulære spændesystemer. Under mærket SWISS MODULAR markedsføres Kuber og Vinkelplan, fremstillet af det egen udviklede materiale tripoxyMINERAL.

Triag lægger stor vægt på procesoptimering, hvor spændesystemets hovedopgave er at effektivisere processen, et grundsyn som på mange måder stemmer overens med Edecos eget.

JUBILÆUMSSÆT TIL GODE ØKONOMISKE VILKÅR

For at fejre vores 40-års jubilæum tilbyder vi nu i februar-marts et jubilæumssæt af Triags system til meget fordelagtige priser. Tilbuddet består af basisskinner i længden 400, 500 eller 600 mm hvor en endebakke, PAND94-34 (07) eller PAND94-34 PRF-A1 (09), indgår. Tilbuddet inkluderer også direkte prægningsfastspænding L9 eller glat opspænding L13 inklusive valgfri parallellklodser.

Samtlige dele, der indgår, tilbydes i kampagneperioden til 25% rabat. Leder du efter andre mål eller modeller fra Triags brede program, tilbydes disse under kampagnetiden til gode priser.

Besøg vores download-side for at downloade det nye katalog »

Fordyb dig i tilbuddet eller se powerCLAMP-programmet i vores nye folder. Er der noget, der ikke er helt tydeligt, er det bare at kontakte mig eller nogen af mine kollegaer.

THOMAS HAGGER KIRK
Sales Manager
Tel: +45 2478 4625
Mail: thk@edeco.dk