Højtydende endefræsere fra Miller

2024-02-06 | KRØNIKE

Som et led i det fordybede samarbejde med vores tyske værktøjsproducent Miller fremhæver vi nu et selekteret udvalg af virksomhedens brede program af endefræsere. Udvalget, som er blevet tilpasset til behovet hos den skandinaviske industri, præsenteres i et helt nyt katalog som findes her på hjemmesiden. Tilhører du dem, der helst vil bladre sig igennem information? Kontakt mig i så fald og så sender jeg et fysisk eksemplar.

Det nye katalog præsenterer udvalgte familier af højtydende endefræsere til forskellige applikationer og i de mest almindelige materialer.

For at gøre indholdet overskueligt og kataloget nemt at finde rundt i, har vi valgt at udelade trykte oplysninger om skæredata. Tekniske fakta og anbefalinger fås i stedet via tydelige QR-koder i kataloget. Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du har brug for, skal du ikke tøve med at kontakte mig eller nogen af mine kolleger.

Fræsere, der er listede i kataloget, er normalt tilgængelige på vores veludstyrede lager i Karlstad. I det usandsynlige tilfælde, at det værktøj, du gerne vil have, er udsolgt, garanterer Miller hurtig levering inden for en til to dage efter din ordre.

PROGRAMMET INDEHOLDER MANGE HØJDEPUNKTER

Os, der har arbejdet med kataloget, vil jo gerne fortælle om alt, men lad os dog alligevel sætte fingeren på nogle produkter, som vi gerne slår et ekstra slag for.

Optimill® Uni Plus (M3094P/M3190P), på side 9-10 og 14-15 i kataloget, er en familie af endefræsere til meget konkurrencedygtige priser. Sortimentet strækker sig fra fræsere med lille beskyttelsesfase til et bredt udbud af hjørneradiusfræsere.

4-skærs endefræsere men ujævn tanddeling samt to forskellige spiralvinker, hvilket gør at spåntykkelsen bliver forskellig. Dette hjælper til med at dæmpe vibrationerne, som dermed også bidrager til forbedret Tool life og ydeevne for fræseren.

Optimill® Tro-Uni (M3099), på side 19, er en præstationsfræser til dynamisk fræsning. Programmet omfatter 5-skærs værktøj i længderne 3xd, 4xd og 5xd designede med spåndelere til at give korte lette spåner. Fræseren har ujævn tanddeling samt forskellige spiralvinkler.

Dynamisk fræsning er en programmeringsmetode, hvor et lille radialt skæredyb, høj skærehastighed samt relativt høj tandfodring bruges. Målet er også her at øge produktiviteten samt at øge værktøjets tool life.

Optimill®Uni HPC Pocket (M3993), på side 6 i kataloget, er en 3-skærs fræser til applikationer hvor høj rampningsvinkel er et krav. Værktøjet muliggør rampningsvinkler op til 45°.

Værktøjet er udemærket valg til at åbne lukkede huller. Værktøjet findes i underdimensioner som er passende at bruge f.eks. ved fræsning af kilespor.

Besøg vores download-side for at downloade det nye katalog »

Millers endefræser er et af mange områder som prioriteres under vores jubilæumsår. Hold øjnene åbne, der kommer mere!

THOMAS HAGGER KIRK
Sales Manager
Tel: +45 2478 4625
Mail: thk@edeco.dk