Nye korthulsbor fra Gesac

2021-06-15| Krønike af: Thomas Hagger Kirk, Technical Engineer

Der er nu gået fem år siden vi på Edeco indledte vores succesfulde samarbejde med Gesac. Vi fejrer dette med lanceringen af et helt nyt sortiment af korthulsbor – GHD-S – som nu kommer på det danske marked.

GHD-S boret er en videreudviklet version af Gesac´s verdens succes GHD. GHD Boret, som er en massiv succes i den forarbejdende industri, vil også fortsat kunne findes blandt vore kunder.

Den nye S version bygger på de samme patenterede grundprincipper fra sin forgænger. Herunder muligheden for at anvende samme platte i center og periferi, hvilket både er godt for operatøren samt økonomien.

Den nye version er samtidigt optimeret på flere væsentlige punkter.

  • Boret har en helt nyudviklet kølegeometri med dobbelte kølekanaler der følger borets spiral. Kølekanalernes åbning har ydermere fået en ny placering, hvilket forbedrer køleevnen i skærezonen. Bedre køling og forbedret performance.
  • Den nye borekrops konstruktion giver også et stivere bor, og forbedret balance mellem centrumskæret - periferiskæret. Det nye design giver mere stabile processer, bedre skæreforløb og øget hulkvalitet.
  • Nyt materialevalg som er meget mere skånsom mod miljøet.

Vi føler os meget trygge ved at det nye korthulsbor fuldt lever op til jeres forventninger, Gesac har som vanen tro gennemtestet produkterne inden lancering på markedet, og udfaldet af disse test har været overordentlig tilfredsstillende. I over 80% af performer GHD-S bedre end bor fra konkurrerende mærker.

Det nye korthulsbor er et udmærket alternativ til boring i feks, ventilblokke – støbte komponenter – flanger – maskinkomponenter etc. Mulighederne er mange, og med det nye korthulsbor´s design som giver endnu bedre hulkvalitet og livetime. Så er det tillige en stabil og sikker proces. Som sin forgænger forventer vi da også at GHD-S boret bliver taget ligeså godt imod i metalindustrien, som sin forgænger.

GHD-S findes allerede på vores lager i 2D-5D I diameterområdet ø14-40mm, og vil sammen med sin forgænger GHD kunne leveres med samme leveringssikkerhed.

Nysgerig på et korthulsbor som performer og holder længe? Kontakta mig!

 

 

THOMAS HAGGER KIRK
Technical Engineer
Tel: +45 2478 4625
Mail: thk@edeco.dk