Forstærket salgsorganisation på det danske marked

2023-05-31 | Nyhed

Edeco forstærker salgsorganisation på det danske marked

Et nyt salgskontor oprettes i den industrielle del af Østjylland og vi har for nyligt ansat endnu en teknisk sælger.

I NOVEMBER 2018 gik Edeco ind på det danske marked med etablering af salgskontorer i Glostrup og Thisted.
I de forløbne 5 år har vi været i en solid vækst på det danske industrielle marked. Edeco har udviklet sig i en yderst positivretning, senest med overtagelsen af hele Mapal porteføljen af skærende værktøjer, en udvikling vi er meget tilfredse med, udtaler Edeco Group´s Adm. Dir Anders Höögh. Derfor etablerer vi derfor endnu et salgskontor, denne gang lokaliseret i Grenå, Østjylland. Kontoret vil være placeret tæt på et af Danmarks mest industrielle områder med et stort antal metalforarbejdende virksomheder.
– Placeringen i Østjyske Grenå, er ingen tilfældighed, da vi ønsker at signalere at vi altid er tilstede for vore kunder, siger Anders Höögh.

EDECO HAR OGSÅ REKRUTTERET Stefan Jensen som ny teknisk sælger. Stefan har en uddannelse som industriteknikker, og har senest arbejdet med indkøring og produktionsmodning af emner, samt produktions optimeringer, der er derfor opbygget en stor kompetence, både når det gælder værktøjsvalg, strategier og opspændingsløsninger. Stefan Jensen starter i Edeco 22 maj 2023.
– Stefan har præcis den profil vi ønskede os, teknisk ballast, som vi er sikre på passer ind i vores Team af dygtige teknikere og som samtidigt vil blive taget godt i mod af vore kunder. Med Stefan Jensen´s ansættelse tar vi yderligere et skridt på det danske marked. En ansættelse vi er yderst tilfredse med og forventer os meget af, slutter en tilfreds Anders Höögh.