Technical Sales Engineer

2021-12-23 | Nyhed

Struktureret sælger med høje tekniske kompetencer og erfaring fra metalindustrien.

EDECO ER en af Skandinaviens førende leverandører af værktøjer og løsninger til metalindustrien. Vi tilbyder fleksible, kundetilpassede løsninger inden for vores produktområder skærende værktøj, holdeværktøj, opspændingsteknik og måleteknik. Vores marked omhandler formfremstilling – stål, automotive og ingeniørindustrien, men også medicinteknik, telekommunikation, energi og luft – samt aerospace.

Vi er en velkendt aktør med stærk markedsposition i Sverige og Danmark, og vi repræsenterer nogle af markedets stærkeste varemærker. SIDEN 1998 har vi været en del af det børsnoterede Indutrade, en international industrikoncern med over 200 virksomheder, der udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter.

VI SØGER nu en kompetent og erfaren, Technical Sales Engineer der sammen med vores øvrige medarbejdere, kan udvikle vores position i Danmark. Din opgave bliver at styrke samarbejdet med vores leverandører, men frem for alt at skabe nære og langvarige relationer med eksisterende og nye kunder. Da vi geografisk er placeret med kontorer i Glostrup og Thisted, søger vi derfor gerne en ny medarbejder til at varetage vore kunder i det sydlige Jylland, det vil derfor være en fordel om den kommende medarbejder er bosat i dette område.

DIG DER SØGER er en selvstændig holdspiller med stor DRIVE og interesse for teknik samt solid erfaring fra dansk værktøjsindustri. Du har let ved at aflæse kundens behov, og har kompetencer til at forberede produktionsøkonomiske løsninger. Arbejdet indebærer tætte kontakter med udenlandske leverandører. Det er derfor et krav med godt kendskab til engelsk.

DIN ANSØGNING, som indeholder CV og en motiveret ansøgning, skal være os tilgængelig senest den 14. januar.

Mail din ansøgning til hr@edeco.dk.

Kontakt Thomas Kirk (+45 2478 4625) eller VD Anders Höögh (+46 70-659 00 55) for yderligere information.