Løft din gevindfræsning til næste niveau med Moldinos EDT

2024-03-04 | KRØNIKE

Jubilæumsåret er et passende tidspunkt til at se tilbage på det, der har været, et længe og godt sammen arbejde. Edecos partnerskab med japanske Moldino Tool Engineering er et glimrende eksempel på netop dette. Ligesom et gammelt, lykkeligt par, er vi gået side om side i 38 år.

De første kontakter med Moldino blev taget allerede i 1986, bare to år efter, at Edeco blev grundlagt. Virksomheden gik da under navnet Hitachi Tool. Sit nuværende navn fik Moldino først i 2020 efter ænd- ringer i ejer- og organisationsstrukturen.

JAPANSK VÆRKTØJSTEKNIK NÅR DE ER ALLERBEDST

Moldino har med tiden opbygget en organisation i verdensklasse, som i mere end 40 år har forsynet europæisk industri med teknisk kompetence og et bredt sortiment af skærende værktøj.

Effektivitet er et nøgleord og man lægger stor kraft i at skabe værktøjsløsninger, der effektiviserer proces- ser og forbedrer totaløkonomien, en grundværdi, der stemmer meget godt overens med Edecos egen.

Konceptet P50®, som vi i Edeco har arbejdet med i mange år, går i korthed ud på at ved hjælp af ny teknik og nye metoder fintrimmer kundernes processer, mindske bearbejdningstiderne og derigennem sænke bearbejdningsomkostningerne. Meget af inspirationen til dette kommer fra Moldino.

Ny teknik, nye metoder og rigtige værktøjsvalg giver kunden konkurrencefordele og i forlængelse deraf øget indtjening.

GEVINDFRÆSNING UDEN FORBORING

I løbet af jubilæumsåret slår vi et ekstra slag for Moldino Tool Engineerings gevindfræser EDT – Epoch Direct Thread. En komplet familie af værktøj til gevindfræsning uden forboring som sikrer fleksibel og omkostningseffekt gevindfremstilling selv i hårde materialer og i særdeleshed hærdet stål.

Gevindfræserne har en geometri, som maksimerer gevindlængden mod hullets bund og uden problem klarer højre-, venstre-, standard- og fingevindboring samt rejfning af huller. Ved at bruge EDT-gevindfræser kan behovet for værktøj reduceres fra tre til et (huller, rejfning og gevind).

Sortimentet tilbydes i perioden marts-april med et jubilæumstilbud på 40% på ordinære priser.

Fordyb dig i tilbuddet eller se mere i vores nye folder. Er der noget, der ikke er helt tydeligt, er det bare at kontakte mig eller nogen af mine kollegaer.

 

RASMUS THOMSEN
Technical Engineer
Tel: +45 4098 1577
Mail: rt@edeco.dk