Kreativt partnermøde lover godt for et spændende efterår

2023-08-30 | Krønike af: Thomas Hagger Kirk, Sales Manager

På regnvåde sensommerdage i midten af august mødtes repræsentanter for Edeco Tool og den tyske værktøjsproducent Miller. Strategier og aktuelle produktnyheder blev gennemgået med et stort fokus på Millers fræseprogram som fremover vil blive givet mere plads i Edecos sortiment.

Edeco og Miller har kendt hinanden længe. Samarbejdet, som har stået på siden slutningen af 1990’erne, forstærkes i fremtiden yderligere, da sortimentet bliver bredere, men fremfor alt ved at tilgængeligheden og leveringsstyrken forbedres.

I praksis indebærer dette flere tiltag. Miller vil fintrimme logistikken. Men fremfor alt vil vi hos Edeco ligge udvalgte dele af Millers sortiment på vores hovedlager i Karlstad. Alt sammen for at øge tilgængeligheden for vores kunder.

FOKUS PÅ MILLERS PROGRAM AF FRÆSERE

Det øgede samarbejde indebærer i første omgang en optrapning af Millers fræseprogram indenfor HM Endefræsere. Vi har nøje gennemgået Millers sortiment og vil gøre en kraftfuld satsning indenfor fremfor alt dynamisk fræsning. Miller har en række interessante produkter i familien indenfor dynamisk fræsning, og vi har håndplukket det som passer bedst til vores kunder.

Det nye sortiment vil komme til at omfatte spor-, valse- og allroundfræsere med stor variation i forhold til længder, dimensioner og geometrier. Spændende produktfamilier er f.eks. Optimill Tro UNI, 5-skærs værktøj i flere forskellige længder for dynamisk fræsning i forskellige materialer. Lige så interessante er Optimill-Uni-Wave, endefræser med spånbryder som med sine bølgeformede skærekanter medfører en meget høj spånvolume, samtidigt findes modellen også med indvendig køling.

En af Millers rigtige storsælgere er Optimill Uni HPC Plus, en serie universelle 4-skærs endefræsere i forskellige længder, som fungerer strålende i f.eks. rustfrit og støbe- /sejjern. Det her er et værktøj som kan bruges til meget. Det handler om High performance, designede for et bredt applikationsområde.

En af fræserne i serien – M3094P – vil i løbet af efteråret blive tilbudt til stærkt reducerede priser.

OGSÅ TILFØJELSER FRA BECK OG WTE

Side om side med Millers produktlanceringer præsenterer Edeco i løbet af efteråret også nyheder fra Mapal-koncernens øvrige Brands. Flere af disse vil få plads på vores lager.

Vi vil udvide vores lagerbeholdning af værktøj og forsænkere fra Beck. En spændene nyhed er HNC Plus en universel Rival til bund og gennemgående huller. Et andet produkt, man gerne fremhæver, er Drillreamer Pyramid, et HM-boreværktøj men meget god centrering.

Vi vil endda også forstærke vores holdersortiment med nye hydrauliske patroner fra WTE. WTEs High Performance-partoner holdere af meget høj klasse til attraktive priser.

TEAMBUILDING I SVÆRT TILGÆNGELIGT TERRÆN

Partnerkonferensen var ikke bare et spørgsmål om kreative møder rundt om velarrangerede konferenceborde. Mødet blev allerede indledt i løbet af weekenden men en våd og mudret kraftprøve i den dybe Dala-skov, hvor Millers Heiko Heinisch og Edecos Anders Höögh sammen men en tapper skare Indutrade-repræsentanter kæmpede sig igennem den notorisk hårde Cykelvasan.

Samtlige cykelhelte klarede de 98 km fra Sälen til Mora og kom i mål uskadte og glade over at have gjort et godt stykke arbejde sammen. Godt kæmpet!

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om Millers, Becks og WTEs produkter, er der mere information at hente her på hjemmesiden. Du finder også repræsentanter fra Edeco på EMO i Hannover 18-23. Kontakt os gerne for booking af møder.

THOMAS HAGGER KIRK
Sales Manager

Tel: +45 2478 4625
Mail: thk@edeco.se


Optimill Uni HPC Plus fra Miller
 

HNC Plus fra Beck
 

High Performance-chuck fra WTE
 


Heiko Heinisch, Millers Global Head of Trade (t. v) og Robin Höögh, Edeco Tool, Heiko Heinisch, Miller og Anders Höögh, Edeco Tool.