Job

Her ser du de stillinger, der lige nu er ledige, følg os også på Linkedin hvor vi slår ledige stillinger op.

Velkommen til Edeco Tool AB

Edeco er en af ​​Skandinaviens førende leverandører af højkvalitetsværktøjer til skærebearbejdning. Vi tilbyder fleksible, tilpassede værktøjsløsninger til kunder med høje krav til ydeevne, præcision og bearbejdningsøkonomi. Vores marked er inden for stål, bil- og ingeniørindustri, medicinsk teknologi, telekommunikation, energi og rumfart.

Vores rødder er dybe. Rejsen, der begyndte i 1984, er med stærkt iværksætteri landet hos en etableret, velrenommeret industrileverandør med et stærkt fodfæste i både Sverige og Danmark.

I 1998 blev virksomheden opkøbt af børsnoterede Indutrade – en stor international koncern med over 200 virksomheder, der udvikler, producerer og sælger produkter med højt teknologiindhold. Koncernens omsætning i 2022 er på cirka 27 milliarder SEK.

Vores miljø- og bæredygtighedsmål er sat højt, og vi er for nylig blevet revideret af ECOVADIS, hvilket resulterede i en stærk sølvmedalje.

Finder du ikke jobannoncer eller opgaver, der passer til dig, kan du lave en spontan ansøgning og sende den til  hr@edeco.dk