Job

Velkommen til et stærkt og vindende hold

For os på Edeco er personalet uden tvivl vores vigtigste ressource. Kompetencen og erfaringen hos de ansatte er det, der i vores verden skiller en god leverandør fra en dårligere. For at klare nuværende og kommende rekrutteringsbehov er vi derfor konstant åbne for nye kontakter med kyndige teknikere indenfor relevante brancher, som søger nye udfordringer. Velkommen med din interesseforespørgsel.

Kort om virksomheden

Edeco er en af Skandinaviens førende leverandører af værktøj til skærende bearbejdning. I over 40 år har vi tilbudt fleksible, kundetilpassede værktøjsløsninger til kunder med høje krav til ydeevne, præcision og bearbejdningsøkonomi. Vores marked er indenfor stål-, køretøjs- og værktøjsindustrien men også indenfor medicinteknik, telekom, energi og aerospace.

Vi er en velrenommeret aktør med en stærk markedsposition i både Sverige og Danmark. Med god lønsomhed nåede vi i 2023 en omsætning mods- varende tæt på 100 millioner kroner. Stabil økonomi giver kontinuitet og tryghed for vores medarbejdere. Holdbarhed er et nøgleord, som påvirker og ligger grunden til hele vores virksomhed.

Siden 1998 har vi været en del af den velkendte børsnoterede industrikoncern Indutrade, en international storkoncern med over 200 virksomheder, som udvikler, producerer og sælger produkter med højt teknikindhold.

At arbejde i Edeco

Trods stærk tilvækst er vi i Edeco meget nøje med at bevare vores småvirksomhedsatmosfære. Arbejdsmiljøet og ”holdånden” er vigtig for, at du som ansat skal synes om at tage på arbejde. Vi værner om personalet både på og udenfor arbejdet og gør alt, hvad vi kan for at skabe en hjertelig og familiær stemning på vores arbejdspladser. Godt helbred stimuleres gennem generøse bidrag til forskellige sundhedsydelser.

En bærende filosofi er frihed under eget ansvar. Vi opmuntrer til egne initiativer og tilbyder, i et åbent arbejdsklima med højt til loftet, muligheder for at fremsætte ønskemål, som påvirker ens egen arbejdssituation. Personlig udvikling prioriteres, og hver medarbejder tilbydes kontinuerligt muligheder for videreuddannelse.

At arbejde i Edeco indebærer også en stor del internationale kontakter. Kunderne findes i Sverige og Danmark, men vores leverandører og partnere findes over hele verden.

Siden

1984

Sverige
Danmark

16+

Ansatta

Stefan Jensen

Technical Engineer

Hvad er det bedste ved dit job?
Det bedste ved mit job er at løse komplekse opgaver i tæt samarbejde med kunden, at kunne se den direkte effekt af værktøjerne på bearbejdningstiden, standtiden og cost per part.

Hvordan er teamånden hos Edeco?
Hos Edeco arbejder vi som et hold der spiller hinanden stærke, hjælper hinanden og har det sjovt når vi går på arbejde.

Lediga tjänster

Spontanansøgning

Hvis du ikke finder nogen pladsannoncer eller arbejdsopgaver som passer dig lige nu, så kan du gøre en interesseanmeldelse.

Ansøg

Susanne Örtgård

Økonomi

Tre beskrivende ord om Edeco?
Engagement, kompetence og holdarbejde.

Det bedste med dit arbejde?
Jeg skal kunne beherske mange områder indenfor økonomifaget, hvilket er udviklende og lærerigt, for ingen dag ligner den anden.

200+

datterselskaber

27 mdkr

Indutrade omsætning 2022

9000

ansatte