Schweizisk state of art forstærker Edecos produktportefølje

2023-12-11 | Krønike af: Thomas Hagger Kirk, Sales Manager

Efter højintensive dage i starten af november indgik værktøjsspecialisten Edeco Tool og schweiziske Utilis fornyligt en eksklusiv partneraftale omkring virksomhedens sortiment af præcisionsværktøj. Aftalen giver Edeco muligheder for at markedsføre Utilis produkter i både Danmark og Sverige.

Utilis tilhører utvivlsomt de verdensførende indenfor værktøj til finmekanisk bearbejdning. Virksomheden som har sit hovedsæde i Müllheim nogle km nordøst for Zürich, har siden grundlæggelsen i 1915 etableret sig som en af de store indenfor moderne værktøjsproduktion. Imellem kunderne findes nogle af de førende producenter indenfor medicinteknik, elektronik og andet finmekanik.

Utilis er, som mange andre af vores leverandører, en gedigen familievirksomhed og har målrettet bygget en verdensførende markedsposition. Med sin flade organisation, familiære fremtoning og løsningsorienterede tilgangsmåde minder Utilis meget om os selv.

Under hele vores besøg er vi blevet meget godt modtaget og har allerede skabt gode relationer.

Utilis har stolt fremvist sit moderne produktionsanlæg, men også deres egne faciliteter for tests og uddannelse. Ved siden af selve hardwaren deler de mere end gerne ud af deres know how, udover dette står deres test facilitter altid tilrådighed for både os som forhandlere samt ikke mindst vore kunder.

Utilis har egne testmaskiner men også tæt samarbejde med flere førende maskinproducenter hvilket giver muligheder for at kontinuerligt teste værktøjer i autentiske produktionsmiljøer.

 

 

ORIENTEREDE MOD FINMEKANIK

Ligesom schweizisk industri i øvrigt er Utilis sortiment hovedsageligt rettet mod finmekanik.

Det vi har set og, som imponerer os, er frem for alt det brede sortiment af præcisionsværktøj som markedsføres under varemærket UTILIS multidec®. Utilis er blandt andet stærke indenfor swiss turning, bearbejdning af små detaljer ofte i store serier, hvor man tilbyder et komplet program af både holdere, holdersystemer og vendeskær.

Programmet rummer både standardværktøj og specialløsninger for specifikke applikationer. Produkterne leveres ofte som komplette pakker hvor nødvendig software også inkluderes.

 

 

DANMARK FØRST UDE

Den nyligt underskrevne aftale giver Edeco et eksklusivt agentur i både Danmark og Sverige. Først på banen er Danmark, hvor lanceringen af Utilis produkter påbegyndes omgående. I Danmark fylder Utilis produkter et hul i en i øvrigt meget stærk produktportefølje. Her vil vi gå i gang allerede nu. I Sverige planlægges en opstart i løbet af foråret 2024.

Produktinformation vil inden for kort tid blive lagt op på Edecos hjemmesider og med tiden vil Utilis sortiment også gøres tilgængeligt online via Edecos webshop. Produkterne vil gradvist også blive lagt på lager på Edecos lager i Karlstad.

Hvis du er nysgerrig på produkterne og vil vide mere, skal du ikke tøve med at kontakte mig eller nogen af mine kolleger.

 

THOMAS HAGGER KIRK
Sales Manager

Tel: +45 2478 4625
Mail: thk@edeco.se