VI SØGER TEKNISKE SÆLGERE

2023-03-08 | Nyhed

HOP MED PÅ EN SPÆNDENDE VÆKSTREJSE - VI SØGER TEKNISKE SÆLGERE

EDECO TOOL ER en af Skandinaviens førende leverandører af værktøj for skærende bearbejdning. Vi tilbyder fleksible, tilpassede værktøjsløsninger indenfor produktområderne skærende værktøj, holdende værktøj, opspændings teknik, Afkortning og måleteknik.

Vores marked er indenfor Stål, Bilindustrien og Hydraulik komponenter, men også inden for Medicinsk teknologi, Telekommunikation, Energi og Aerospace, samt Formfremstilling Vi er en velkendt aktør med en stærk markedsposition i både Sverige og Danmark og har siden 1998 indgået i den velkendte industrikoncern Indutrade.

VORES VIRKSOMHED vokser og har hurtigt fået et stabilt fodfæste inden for den danske industri marked. Med nye spændende værktøjsagenturer og et voksende marked har vi behov for at forstærke vores organisation med nye tekniske sælgere.

VI SØGER kompetente og erfarne teknikere som sammen med danske kollegaer kan skabe nære og langvarige relationer med etablerede og nye kunder. Kunderne findes over hele Danmark hvilket gør os åbne for alternative placeringer.

DU DER SØGER, er en dreven, selvgående holdspiller med stor interesse for teknik og solid erfaring som produktionstekniker eller som teknisk sælger. Du har let ved at aflæse kundens behov og har kompetencer indenfor bearbejdningsteknik og produktionsøkonomiske beregninger. Arbejdet indebærer tæt kontakt med udenlandske leverandører. Gode kundskaber i engelsk er derfor et krav.

DIN ANSØGNING, som indeholder CV og dit personlige brev, skal være os i hænde senest d. 24. marts. Ansøgningen skal sendes via mail til hr@edeco.dk.

For yderligere information kan du kontakte salgschef Thomas Kirk på telefon +45 2478 4625 eller via mail thk@edeco.dk.