Værktøjer til industriens finmekanik

2020-12-04 | Krønike af: Thomas Bangsmann, Sales Manager

Når vi hos Edeco møder vores kunder, præsenterer vi ofte – og med rette – os selv som totalleverandør. Vi har et stærkt udvalg af kvalitetsprodukter til stort set alle industrielle behov. Inden for mikroproces – med ekstreme krav til præcision og tolerancer – er det schweiziske Mikron Tool for os et givent førstevalg. Virksomheden har et stærkt udvalg af miniature bor, hårdmetalbor og endefræsere til applikationer, der kræver noget ekstra

Samarbejdet med Mikron Tool begyndte for lidt over 3 år siden, da en af vores kunder efterspurgte værktøjer til bearbejdning med helt særlige krav. Mikron fik på kundens strenge kravspecifikation, kort varsel at udvikle alle de nødvendige værktøjer. Samarbejdet er siden blevet gradvist udvidet, og Mikron Tools er i dag en af vores stærkeste leverandører. Virksomheden har et fantastisk sortiment til mikrobearbejdning. Gennem eget testcenter giver vi og vores kunder også gode muligheder for test og udvikling.

TIL BEARBEJDNING, DER KRÆVER NOGET EKSTRA
Mikrons sortiment er udviklet til kunder med specifikke krav. Programmet omfatter hårdmetalbor og endefræsere til micro bearbejdning, ofte i svære materialer såsom Titanium og / eller i applikationer, hvor tolerancekrav er meget høje. Mikron tilbyder bor fra 0,1-6 mm i længder op til 50 x D. Kunderne findes ofte i højteknologiske industrier som dental og rumfart. Mikron har ud fra sit schweiziske perspektiv, også et stort antal kunder blandt verdens ur producenter. Virksomheden har et omfattende standardsortiment, men tilbyder også fantastiske muligheder for tilpasning. I sit eget testcenter i Agno Ticino, nær den italienske grænse, udvikler Mikron specialløsninger i dialog med kunden. I de senere år har vi sammen med vores kunder ofte besøgt testcentret for at overvære og deltage i det avancerede test- og udviklingsarbejde, der udføres.

PROFESSIONEL MED SCHWEIZISK PRÆCISION
Samarbejdet med Mikron er blevet uddybet skridt for skridt. Vi er imponerede over den professionalisme Mikron viser i at opfylde kundespecifikke krav, men også af præcisionen og hastigheden af deres leverancer. Leveringspræcisionen forstærkes yderligere af, at produkterne nu er på lager på vores hovedkontor i Karlstad, Sverige.

 

Da dørene åbner til vores nye webshop i januar, har Mikrons produkter en given plads. Vejen til Mikrons bor sortiment kan findes her. Endefræsere kan findes her. Har du besværlige applikationer som kræver præcisionsværktøj? Så lad os høre fra dig til mig eller nogen af mine kolleger.

THOMAS BANGSMANN
Sales Manager
E-post: tmb@edeco.se