Om Edeco

Specialisten i industrielle værktøjer

Edeco er en af Skandinaviens førende leverandører af skærende værktøjer. Vi tilbyder fleksible, tilpassede værktøjsløsninger til kunder med høje krav til ydeevne, præcision og bearbejdningsøkonomi. Vores marked¬ er inden for stål, bilindustrien og ingeniørvidenskab, men også inden for medicinsk teknologi, telekommunikation, energi og luftfart.

Baggrund

Vores rødder er dybe. Rejsen, der begyndte i 1984, er med stærkt iværksætteri har gjort os til en velrenommeret industrileverandør med et¬ stærkt greb i både Sverige og Danmark.

I 1998 blev virksomheden overtaget af det børsnoterede Indutrade, en international stor koncern med over 200 virksomheder, der udvikler, producerer og sælger produkter med højteknologisk indhold.

Edeco´s forretningsområde er komponenter til industrivirksomheder, som ud over værktøjer også omfatter andre tekniske produkter - kvalificerede rådgivning samt systemer til produktion og vedligeholdelse.

 

Produkter

Edeco tilbyder værktøjer inden for fem produktområder. Hvert område omfatter et udvalgt valgt fra håndplukkede værktøjsproducenter over hele verden. Omhyggelig leverandørvalg giver os markedsførende produkter, men også udviklingsstyrke og ekspertise inden for relevante teknologiområder. Vores kunder er inden for stål-, bil- og ingeniørindustrien, men også inden for medicinsk teknologi, telekommunikation, energi og luftfart.

ORGANISERET TIL AT MØDE DIG SOM KUNDE

Vores organisation er designet til at yde hurtig og sikker service til kunder i både Sverige og Danmark.

Hovedkontoret i Karlstad er udgangspunktet for de fleste af vores værktøjsspecialister samt for ledelse, indkøb og administration. Det er også vores omfattende centrallager, der betjener vores kunder i Skandinavien. For hurtig og lokal service til svenske kunder er der servicekontorer i Sandviken og Värnamo.

Dansk industri betjenes af vores danske datterselskab Edeco Tool ApS, ledet af Thomas Kirk, der har base i København. Jyllands-baserede kunder serviceret fra vores afdeling i Thisted. Tilgængelighed sker gennem en moderne og rig webshop, hvor du som kunde kan ordrer fra en række af mere end 30.000 artikler. Webshoppen er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.